ALTEA.- La Casa de Toni el Fuster acull l’exposició de l’artista Isidro Gosálbez

La Regidoria de Cultura presenta l’exposició deI pintor Isidro Gosálbez que acollirà la Sala d’Exposicions Toni El Fuster, l’espai expositiu situat al centre històric d’Altea, a la costa dels ”Matxos”. L’obra d’aquest artista, oriünd de Villena, es podrà visitar des del proper dia 3 de juliol fins al dia 25 del mateix mes. La inauguració de l’exposició serà el divendres, 3 de juliol, a les 20 hores.

En l’obra de Gosálbez destaca la representació de temes quotidians; escenes tradicionals de festes com les de moros i cristians, inspiració de la seua Villena natal; i la temàtica taurina també que està molt present en la seua obra. Cal destacar el realisme de la producció pictòrica de l’autor, a més molts dels llenços que s’exposaran són a mida real, obres de grans dimensions que aportaran espectacularitat a l’exposició.

Aquesta exposició és itinerant i després de la mostra a Altea es podrà visitar a Calp, del 31 de juliol al 26 d’agost, i a Guadalest, del 31 d’agost al 30 de setembre. Aquesta mostra s’ha organitzat amb la col•laboració de la Diputació Provincial d’Alacant, que ha finançat l’edició dels catàlegs i la cartelleria.

Deja un comentario