LA NUCIA.- Este viernes Taula del Bon Profit

El viernes 31 de octubre  a las nueve y media de la noche la sociedad gastronómica “La Taula del Bon Profit” celebrará una cena en el Centro Educativo Medioambiental (CEM) del Captivador de La Nucía. El “Cap de Taula” será Bernabé Cano de La Nucía y habrá dos charlas : “Sant Vicent Ferrer, valencià universal” a cargo de Vicent Martines, catedrático de la Universidad de Alicante y Director de la Seu Universitària de La Nucía y “Canvi global, canvi local. La perspectiva del paisatge de la Marina Baixa” por Andreu Bonet profesor y  Decano de la Facultad de Ciencias de la UA.

“La Taula del Bon Profit”  al seu cinc-cents quatre sopar al CEM de La Nucía el siguiente Menú elaborado por Cercercería La Plaça “Ca Paquita”: Entreteniments: Tramussos,  torrats i cacaus, Primers Plats: Empanada de ceba, Olives xafades i salmorra, Formatge de cabra amb oli de romer, Xistorra a la sidra, Fabes sacsades estil nucier, Tortes a la paleta amb mullador de santgaxo i Tomaca amb saladures.

Darrer Plat: Lluç estil Ca Paquita. Postres: Merenga cremada amb crema cremada. Beguda: Vi d’Alacant, aigua de  la  Favara i cervesa. Mistela i Soda “El Vesubio” de La Nucia. Pastes típiques del poble.

Deja un comentario